Ampli programa d’activitats a Cerdanyola per a celebrar el Dia Mundial del Teatre

Portes obertes a classes i tallers i representacions al carrer, al teatre, als instituts i escoles… conformen un programa que aquest any ha comptat amb la implicació de les companyies de teatre locals, l’Aula de Teatre de l’Escola d’Arts de l’Ateneu, els instituts i d’altres agents dinamitzadors.

imatgediamundialteatreEl dimecres 27 de març se celebra el Dia Mundial del Teatre i a Cerdanyola del Vallès, enguany, s’han unit esforços per a confeccionar un programa d’activitats ampli, divers i que ha comptat amb la participació de tots els agents teatrals de la ciutat. Les activitats previstes es duran a terme entre el 15 i 31 de març i l’espai públic tindrà un paper protagonista apropant així el teatre a la ciutadania. El carrer de Sant Ramon i el remodelat pati del Museu d’Art de Cerdanyola seran els principals escenaris dels espectacles de carrer que es faran el cap de setmana del 30 i 31 de març. L’Aula de Teatre de l’Escola d’Arts de l’Ateneu, la Cia Vuitè4art, La Trola Teatre, Passi-ho Bé, Cap Aquí Cap Allà, Teatrama, Caulabava, el Mag Igor i l’insitut Banús oferiran diferents actuacions al llarg de la tarda de dissabte i el matí de diumenge, totes elles a l’aire lliure i gratuïtes.

Però el programa amb motiu del Dia Mundial del Teatre ja haurà començat el amb la representació de Shirley Valentine (divendres 15 de març, 21h) i amb l’espectacle familiar Els cistells de la Caputxeta (diumenge 17 de març, 12h) al Teatre Ateneu. Entre el 25 i el 29 de març, l’Aula de Teatre de l’Escola d’Arts de l’Ateneu obrirà les portes a algunes de les seves classes i tallers. El dimecres 27 de març, a les 18:30h, es farà la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre al vestíbul de l’Ateneu i seguidament la representació Microteatre Comèdia. El mateix dimecres els instituts i escoles de primària també commemoraran el Dia Mundial del Teatre amb la lectura del manifest als mateixos centres i petites actuacions teatrals. La residència de la Gent Gran amb una actuació teatral el dijous 28 de març i l’Escola Somnis amb una classe oberta i accions amb públic el divendres 29 de març també s’han sumat al programa.

 

Manifest

Aquest any l’autor del manifest del Dia Mundial del Teatre és el director d’escena, dramaturg, educador teatral i professor cubà, Carlos Celdrán.

Comparteix: