Som Alternativa valora les conseqüències de la “jugada d’estiu” d’Helena Solà

El nucli local de Som Alternativa valora les notices sorgides arran de la sentència que condemna l’Ajuntament de Cerdanyola per la destitució de la treballadora Jordina Puntí del seu càrrec.

  • ercLa sentència fa responsable de la destitució irregular a la senyora Helena Solà, actual candidata a l’alcaldia de Cerdanyola i que va prendre aquella decisió en el moment en que era alcaldessa accidental de la ciutat. Des de Som Alternativa creiem que la candidata d’ERC hauria de donar alguna explicació a la ciutat d’aquella decisió que resulta en una vulneració dels drets dels treballadors i que ha condemnat a l’Ajuntament a pagar una indemnització de 25.000 euros a més de pagar les costes judicials i la part del salari no cobrada i els interessos. L’import total es pot anar a uns 50.000 euros.
  • L’alcalde Carles Escolà, un cop presa aquesta decisió per part de la senyora Solà, tampoc no va fer res per rectificar-la, no va prendre cap mesura amb la senyora Solà i no va tractar d’arribar a una solució satisfactòria ni per la via del diàleg ni per altres. El senyor Escolà és ara mateix també candidat a l’alcaldia per Guanyem Cerdanyola.
  • A hores d’ara ni l’alcalde Carles Escolà ni la candidata Helena Solà han donat cap explicació sobre aquesta qüestió a la ciutadania que se’n ha assabentat per la denúncia del grup municipal del PDCAT.

Des de Som Alternativa constaten que la manca d’entesa entre les dues principals forces d’esquerres que van fer possible el relleu a l’alcaldia fa quatre anys ha estat un dels principals motius que ha fet que el present mandat hagi estat un fracàs i la ciutat hagi perdut quatre anys. Entenen que la present sentència i la manca d’explicacions per part dels dos màxims protagonistes només demostra la manca d’autocrítica i la poca voluntat de rectificar la política erràtica que han estat portant en aquests i altres temes.

Som Alternativa treballa per tal que els propers quatre anys Cerdanyola tingui un govern d’esquerres i republicà. Constaten que, a dia d’avui, per assolir aquest objectiu hi ha un problema de manca d’entesa i de criteri polític en alguns partits polítics que ho dificulten i esperen que la seva feina contribueixi a millorar aquest escenari.

Comparteix: