Opticàlia Florit guanya el primer premi del concurs l’Aparador de Nadal 2018 Cerdanyola

El certamen l’organitza la Cambra de Comerç de Sabadell als municipis de la seva demarcació amb la col·laboració dels ajuntaments.

premi_opticaliaLa representant d’Opticàlia Florit va recollir el premi que destaca l’establiment com a guanyador del concurs l’Aparador de Nadal 2018 Cerdanyola del Vallès. La regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, va acompanyar-la durant l’acte de lliurament de la distinció. Es va fer a la seu de la Cambra de Sabadell, lliurant-se tots els premis Aparador 2018, enguany en 49a edició, tant els d’abast general com els convocats a cada població amb el suport dels respectius ajuntaments.

Els guardons d’abast general

El primer  premi al millor aparador ha estat per la Ferreteria Estrada de Palau-Solità i Plegamans; el segon premi per al Forn de pa Toda de  Polinyà i el tercer premi per a TOT & MES  de Montcada i Reixac. El premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials ha estat per Cal Rellotger a Santa Perpètua de la Mogoda

Cada localitat de la demarcació de la Cambra ha concedit un premi al millor aparador del municipi. A Cerdanyola del Vallès el consistori ha atorgat el premi al comerç Opticalia Florit, situada a l’avinguda de Catalunya, 58.

L’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha felicitat l’establiment guardonat, un dels associats d’aquesta entitat empresarial.

Comparteix: