Quim Oltra es presenta a la presidència de l’EMD de Bellaterra

Dissabte 9 de març a les 12:00h a la Plaça del Pi es presentarà oficialment la candidatura de Quim Oltra a la presidència de l’EMD. L’acompanyaran Helena Solà, candidata a l’alcaldia per Esquerra, i els bellaterrencs Enric Marin i Joan Manuel Tresserras

30470Quim Oltra ha estat nomenat oficialment per l’Assemblea local d’Esquerra del passat 27 de febrer com a candidat a la presidència de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra. D’aquesta manera es va fer oficial la proposta de la secció de Bellaterra de presentar qui ha estat vocal els darrers quatre anys a la Junta de l’EMD en representació d’ERC, en qualitat d’independent.

El primer acte com a candidat serà la presentació oficial que es farà dissabte 9 de març a les 12:00h a la Plaça del Pi. Amb Quim Oltra, intervindran la cap de llista d’Esquerra a Cerdanyola, Helena Solà, així com els professors universitaris veïns de Bellaterra, Joan Manuel Tresserras, exconseller de cultura, i Enric Marin expresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Durant l’acte es repassarà les propostes per Bellaterra, des dels temes que es poden abordar des del govern de l’EMD com el manteniment de via pública o la mobilitat, passant per les qüestions on cal treballar amb altres administracions com la seguretat, la relació amb la UAB o un punt d’atenció sanitària fins a les propostes estructurals com avançar cap a un conveni com el de Valldoreix o la inclusió del clot de Can Fatjó dins dels límits territorials de l’EMD. En acabar l’acte hi haurà una estona de tertúlia acompanyada d’un petit vermut.

Quim Oltra també figura com un dels quatre veïns de Bellaterra que van a la llista electoral d’Esquerra a l’Ajuntament de Cerdanyola, si bé ja ha declarat que en cas de sortir escollit president de l’EMD «no recolliria l’acta de regidor per dedicar-se exclusivament a exercir les tasques i representació institucional que suposaria aquesta responsabilitat».

Comparteix: