L’oficina del Síndic de Greus atén 13 persones en la seva visita a Cerdanyola

Les persones que havien sol·licitat reunir-se amb el personal de l’oficina del Síndic de Greuges el dimarts al matí ho van poder fer a l’Ateneu.

Edifici_del_Síndic_de_greuges,_AlacantEl Síndic de Greuges va rebre un total de 13 visites. Les persones ateses per l’equip del Síndic van presentar 9 queixes i van fer 4 consultes. Les problemàtiques plantejades van ser, entre d’altres, temes relacionats amb consum (aigua i llum), medi ambient i serveis socials. Quatre de les nou queixes presentades anaven adreçades a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Totes les visites ateses eren de persones veïnes de la població.

Atenció singularitzada

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, i l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, signaren el passat 12 de juny un conveni de supervisió singularitzada. El document compromet el Síndic a oferir una atenció singularitzada a Cerdanyola del Vallès, que es concretarà en la tramesa a l’Ajuntament d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i d’entitats locals. El síndic també podrà assistir a un plenari municipal per exposar i debatre l’informe esmentat.

L’Ajuntament divulgarà la figura del Síndic al municipi i les diferents vies per accedir-hi sense necessitat de traslladar-se a Barcelona: per mitjà del telèfon gratuït 900 124 124, el web www.sindic.cat, per correu postal amb sobres de cobrament a destinació o directament a través de la visita de personal assessor de la institució al municipi, com a mínim, dos cops l’any.

Comparteix: