En marxa una nova edició del programa ‘Espais de Recerca de Feina’

L’Ajuntament, a través del servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ofereix un programa adreçat a persones que vulguin incorporar-se al món laboral.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Amb l’objectiu de promoure la recerca de feina entre les persones demandants d’ocupació es posa en marxa una nova edició del programa Espais de Recerca de Feina. L’objectiu del programa és accelerar la incorporació al món laboral mitjançant la recerca activa de feina per internet.

El programa és gratuït i consisteix en realitzar entre 8 i 12 sessions presencials de quatre hores cadascuna en les que es promou la recerca de feina de forma sistemàtica optimitzant l’ús de canals, recursos i eines i adaptant les candidatures de les persones demandants de feina a les ofertes i empreses del mercat de treball adequades al seu perfil professional.

Les persones que vulguin participar en el programa han de ser demandants d’ocupació inscrites al Servei Pública d’Ocupació de Catalunya (SOC) i han de complir els següents requisits:

  • Persones ocupables amb un projecte professional definit i viable
  • Inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda
  • activa
  • Disponibilitat i interès per participar
  • Coneixement del català/castellà
  • Coneixements d’informàtica i Internet

El programa Espais de Recerca de Feina està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 50 % pel Fons Social Europeu.

Comparteix: