ACAC ha pogut constatar que per aconseguir preservar la nostra salut ha de mantenir-activats i fer visible la seva lluita

En aquests dies els advocats del Col·lectiu Ronda realitzen l’estudi de la denúncia a Vodafone encarregada per l’Ajuntament. És el mateix equip que ens ha assessorat durant tot aquest temps, i que pel fet que ens mereixia la màxima confiança, li vam proposar al regidor Iván González perquè portés el cas.

Imatge: PAC

Imatge: PAC

ACAC ha pogut constatar que per aconseguir preservar la nostra salut ha de mantenir-activats i fer visible la seva lluita. Així, el proper dijous dia 28 a les 6 de la tarda, estaran presents en el Ple de l’Ajuntament per manifestar les seves inquietuds i demandes. El col·lectiu espera presència ciutadana per que sigui pàrticipe de la seva intervenció.

Dues qüestions significatives:

  • La primera que s’han començat a derivar despeses en el tema de la denúncia i demanem les vostres aportacions que podeu fer-nos arribar durant la reunions que seguim mantenint els dimecres a les 7 al C. Cívic de Serraparera.
  • La segona és una notícia apareguda en el link que us fem arribar a continuació, i que constitueix una prova fefaent del caràcter nociu que poden arribar a tenir l’emissió descontrolada de les radiofreqüències:

https://intriper.com/cientos-de-pajaros-murieron-durante-la-prueba-de-una-antena-5g-en-los-paises-bajos/

Comparteix: