Comencen les actuacions de millora en alguns centres cívics i locals d’entitats veïnals

Les obres, subvencionades per la Diputació de Barcelona, comptem amb un pressupost de 216.462 euros.

centrecivicsantramon3Les obres s’estan duent a terme als centres cívics de Montflorit, Turonet, Sant Ramon i Les Fontetes i també al local municipal de Francesc Layret i al local de l’Associació de Veïns de Sant Martí-Xarau. Elvi Vila, regidora de Drets Civils, explica que s’han realitzat auditories als diferents centres cívics per a avaluar el seu estat i conèixer les millores necessàries. Vila afegeix que «les millores s’han centrat principalment en actuacions per a complir les normatives vigents en aspectes d’instal·lacions, accessibilitat i eficiència energètica».

Aquestes actuacions, per exemple, són la substitució de tancament (portes i finestres), la instal·lació de rampes adaptades, climatitzacions (fred i calor), aïllaments de façanes, reforma de lavabos i especialment, a tots els equipaments, es substitueixen les antigues luminàries per tecnologia LED.

Mentre durin les obres als diferents centres cívics s’ha fet un treball de gestió per a encabir les activitats afectades a d’altres equipaments municipals. D’aquesta manera, cap de les activitats que es fan als centres cívics afectats, s’ha hagut de suspendre, només canviar d’ubicació.

Comparteix: