Les piscines de Can Xarau reobren portes el 4 de març

Ja s’han enllestit els treballs de reparació i condicionament de les piscines que s’han fet per a resoldre els problemes que provocaren el seu tancament.

piscina_can_xarauLes piscines de Can Xarau tornaran a la normalitat a partir del dilluns 4 març. Un cop finalitzades les obres de reparació de les fuites d’aigua detectades es restablirà el servei de piscina i s’iniciaran totes les activitats aquàtiques (cursos de natació escolar, extraescolar, adults, aquafitnes).

Totes les persones cursetistes inscrites a les diferents activitats de Can Xarau durant la temporada 2018-19, iniciaran el 4 de març l’activitat en el seu horari i dies establerts. Les entitats, escoles i ampes tornaran a utilitzar el servei de piscina en el seu horari habitual que tenien concedit per la temporada 2018-19.

La direcció del ZEM Xarau recorda a les persones abonades i entrades combinades que han estat fent ús de les instal·lacions del PEM Guiera durant aquest període de tancament, que l’últim dia que podran fer ús d’aquelles instal·lacions serà el proper diumenge 3 de març. Un cop restablert el servei ja no hi podran accedir-hi.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès demana disculpes a les persones afectades per la incidència sobrevinguda que va provocar el tancament de piscines.

Per a qualsevol dubte o aclariment, l’equip de Can Xarau resta a la disposició de les persones usuàries a les oficines de la instal·lació o als telèfons 936 917 704 o 936 917 705 o via mail canxarau@cerdanyola.cat

Comparteix: