Obren diligències a Carles Escolà per l’1-O

L’alcalde Carles Escolà ha estat notificat aquesta setmana de l’obertura de les diligències prèvies contra ell per haver col·laborat en la preparació del referèndum d’autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre

L’alcalde, en un vídeo enregistrat adreçat a la població, diu que “sí, com molta altra gent, vaig fer tot el que estava a les meves mans perquè l’1 d’octubre fos possible a Cerdanyola i es pogués realitzar amb la màxima normalitat i garanties per a la ciutadania”.

Escolà remarca que la notificació l’ha rebut la mateixa setmana que hi ha convocada la vaga general de demà, 21 de febrer, “pels drets socials, laborals i nacionals”. Afegeix: “denuncio públicament el caràcter polític d’aquest procediment judicial, com ho era també el procediment previ de la fiscalia”.

L’alcalde conclou que “vull tornar a refermar el meu compromís polític al costat del dret a l’autodeterminació del poble català i per això dic que ho tornaríem a fer, és més, ho tornarem a fer!”

Comparteix: