Aquest diumenge torna la Jugatecambiental al parc del Turonet

El diumenge 24 de febrer la Jugatecambiental tornarà a posar-se en marxa a Cerdanyola del Vallès i ho farà amb un programa d’activitats relacionades amb la natura i el medi ambient, adreçades a tota la família. La Jugatecambiental retornarà al Parc del Turonet els diumenges d’11:30h a 13:30h en la seva temporada de primavera.

20171112_essers_fantastics_de_tardor_9La Jugatecambiental engegarà el diumenge 24 de febrer amb la sessió Empremtes del passat, activitat que s’ha preparat en col·laboració amb el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i que està relacionada amb l’exposició La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis, que tracta sobre l’únic assentament neolític d’ambient lacustre de la Península Ibèrica. En aquesta activitat les persones participants es convertiran en arqueòlegs i a partir de troballes arqueològiques es reconstruirà el paleoambient de l’època neolítica a Cerdanyola del Vallès. Al final de l’activitat es treballarà amb fang i altres elements de l’entorn per elaborar estris tal com feien els nostres avantpassats.

Durant aquesta primavera es continuaran realitzant activitats participatives a l’hort del jardí de les papallones i activitats de testing per a la identificació de papallones i d’altre fauna al parc. També es realitzaran activitats de dibuix naturalista, de toca-toca amb fauna salvatge, gimcanes i jocs tradicionals… tot per continuar gaudint de la natura i els parcs urbans en família.

D’altra banda, aquest any el mòdul de la Jugatecambiental s’ha desplaçat uns metres del lloc on estava fins ara com a conseqüència de les obres de millora que està previst realitzar al parc del Turonet. L’espai d’activitats continuarà sent l’espai de terra que hi ha al costat de l’àrea de jocs infantils.

Comparteix: