Un viatge teatral a la vida de Shirley Valentine

Mercè Arànega serà Shirley Valentine al Teatre Ateneu el proper 15 de març. Les entrades estan a la venda a www.cerdanyola.cat/teatre 

La Shirley és una mestressa de casa de Liverpool que té una relació rutinària amb el seu marit i els seus dos fills que ja han marxat de casa. Un dia, una amiga li fa un regal sorprenent: un bitllet d’avió per marxar, totes dues, quinze dies de vacances a Grècia. La proposta resulta trasbalsadora. I això ho recull el text de Willy Russell, pensat perquè ens endinsem en la vida de la protagonista.

L’obra és un monòleg còmic sobre l’apoderament d’una dona vençuda per les circumstàncies: menyspreada pel seu entorn familiar, mancada d’autoestima, la Shirley comença la seva revolució amb humor i tendresa d’una manera vital, tendra i divertida. Riure però també plor, perquè la vida és agredolça. La vida és, també, matisos.

D’aquest obra de teatre se’n va fer una pel·lícula l’any 1989 protagonitzada per Pauline Collins sota el guió de l’autor Willy Russell. La pel·lícula va estar nomenada als Oscars com a millor actriu i cançó, tres nominacions als Globus d’Or i va obtenir el premi BAFTA a la millor actriu.

Aquesta obra forma part de la programació professional del Teatre Ateneu, organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Fitxa tècnica

Direcció: Miquel Gorriz

Interpretació: Mercè Arànega

Dia: 15 de març

Hora: 21 h

Lloc: Teatre Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40)

Preu: Taquilla: 20€, anticipat 15 €, joves i pensionistes: 11 €

Estalvia comprant la teva entrada al web www.cerdanyola.cat/teatre


* El vídeo és de Núvol, la revista digital cultural. únicament s’ha col·locat la cartela inicial amb la info del Teatre Ateneu.

Comparteix: