Visita guiada als jardins i a l’exterior del castell de Sant Marçal

L’activitat es farà el diumenge 24 de febrer. Per participar-hi cal inscriure’s a partir del 14 de febrer trucant al telèfon 935 804 500.

sant_marcal_4El Museu d’Història de Cerdanyola organitza una visita al Castell de Sant Marçal, un espai emblemàtic de la ciutat que ha passat al llarg de la història de fortalesa medieval a torre d’estiueig.

La família propietària obre les portes als jardins del castell dues vegades a l’any perquè puguin ser visitats. Les persones assistents a l’activitat programada participaran en un recorregut històric guiat per l’exterior del castell. La visita començarà a les 11:30 h i està recomanada per a majors de 10 anys. Té un preu de 3€. Per participar-hi  cal inscriure’s prèviament a partir del 14 de febrer trucant al 935 804 500.

El Castell de Sant Marçal

El Castell de Sant Marçal és un dels immobles emblemàtics de Cerdanyola del Vallès i de la seva història. Es tracta d’un edifici documentat des del segle XI que va ser residència dels senyors feudals de Cerdanyola. A finals del segle XIX va ser remodelat per l’arquitecte Gaietà Buïgas per a convertir-lo en torre d’estiueig seguint un estil eclèctic que anunciava el modernisme. Actualment el castell és propietat de la família Trénor (del XXII Marquès de Cerdanyola) i està declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

Per a més informació:

Museu i Poblat de ca n’Oliver

carrer de València, 19

telèfon: 935 804 500

a/e: museucanoliver@cerdanyola.cat

Facebook: Poblat ibèric de Ca n’Oliver a Cerdanyola

Comparteix: