Tornen els tallers de ioga inclusiu

Persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional BARCANOVA-G.S.I.S. fan tallers de ioga inclusiu amb gent gran activa i amb nens i nenes, a l’escola Xarau.

clase_de_yoga-2561Les persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional Barcanova-G.S.I.S comparteixen els seus coneixements d’aquesta tècnica amb gent gran i infants de la nostra ciutat. Així els tallers de ioga inclusiu permeten crear un espai de trobada i aprenentatge comú des del respecte i la valoració mútua. Els tallers setmanals de ioga inclusiu amb Gent Gran Activa estan funcionant molt bé. Per a aquest col·lectiu la interrelació amb les persones discapacitades que participen en els tallers és un valor afegit al benestar que els hi proporciona el ioga.

Els vincles establerts contribueixen a la cohesió de la ciutat.

Tallers amb gent gran

Amb els tallers inclusius són moltes les persones grans que han millorat la seva qualitat de vida gràcies a la pràctica compartida del ioga amb persones que tenen discapacitat. A l’igual que l’any passat, s’han fet dos grups a causa de l’alta demanda de participació.

Tallers amb infants

La cinquena edició dels tallers de ioga inclusiu amb infants són una experiència que s’inicià el curs 2014-15, adreçada a tot l’alumnat de 2n de primària de l’escola Xarau.

El passat dia 22 de gener va començar el taller amb els nens i nenes de 2n de primària a l’escola Xarau. En total seran 8 sessions que es portaran a terme durant els mesos de febrer i març. Participen 14 persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Barcanova-Montflorit.

Els tallers de ioga inclusiu per a Gent Gran i infants els organitza el Centre Ocupacional Barcanova-Montflorit en col·laboració amb l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i el suport de la Diputació de Barcelona.

Comparteix: