Llum verda per al Fantosfreak 2019!

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks Fantosfreak obre convocatòria de recepció de curtmetratges per a la seva 20a edició.

fantosfreakEl festival Fantosfreak afronta la 20a amb el desig de comptar amb el millor del fantàstic i el freak en curt; un format cinematogràfic que reivindica i defensa per la seva importància en l’aprenentatge audiovisual i perquè és de fàcil accés per a qualsevol públic. Aquest suport es mostra un any més mitjançant premis econòmics (2400€ en total) i mencions especials que es van afegir la passada edició com a reconeixement a aquells aspectes dels curts que també mereixen ser valorats, com la millor mort, el millor gag o la criatura més entranyable, entre d’altres.

El termini de recepció de curtmetratges per a la recepció de curts finalitza el 15 d’abril.

Tota la informació sobre com funciona l’enviament de curts http://www.bit.ly/rulesfantosfreak

Un certamen de prestigi

La XIX edició  del festival va rebre gairebé 342 curtmetratges de 39 països, d’entre els quals destaca el curt 9 pasos, codirigit per Marisa Crespo i Moisès Romera, un dels seleccionat del Fantosfreak 2019. Aquest curt també va ser triat a la categoria de millor curt de ficció dels Premis Goya 2019.

La quantitat i qualitat dels curts rebuts evidencien el prestigi del certamen cerdanyolenc entre les persones creadores i fans del cine fantàstic i freak. No debades es registren 1500 espectadors/es per nit, convertint el Fantosfreak en un dels festivals més multitudinaris de Catalunya.

El XX Fantosfreak es farà del 15 al 19 de juliol al Parc del Turonet.

El Festival Fantosfreak el coorganitzen l’associació homònima i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Més informació a www.fantosfreak.com

Xarxes socials:

Pàgina Facebook https://www.facebook.com/fantosfreak

Perfil Twitter @fantosfreak

Perfil Instagram @fantosfreak

Comparteix: