L’Ajuntament compra un nou pis per atendre emergències habitacionals

L’habitatge ha estat adquirit pel dret del tanteig i retracte. Formarà part del parc d’habitatges socials de propietat municipal.
Barri de Les FontetesL’Ajuntament ha incrementar el parc d’habitatges socials amb la compra d’un nou pis a través del dret de tanteig i retracte. És el segon habitatge comprat a principis d’aquest any, emprat una fórmula que podria utilitzar-se novement per a fer més adquisicions. D’aquesta manera, pisos propietat d’entitats bancàries passen a ser gestionades per la ciutat i són dedicades a atendre emergències habitacionals.
El govern municipal atén amb aquestes compres una de les prioritats del mandat, impulsant polítiques d’habitatge traduïdes en l’ampliació del parc d’habitatges per tal de poder-los destinar a habitatge d’emergència social. Són habitatges que garanteixen l’accés a un habitatge digne a aquelles persones o unitats familiars en risc d’exclusió social residencial o emergència social.
Comparteix: