Descobrir el foc i treballar la pedra

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el CRAC organitzen  una nova activitat relacionada amb l’exposició temporal sobre el poblat neolític de La Draga, de Banyoles.

preparant_einesEs tracta d’un taller sobre la fabricació d’eines neolítiques com ara les trobades al jaciment de La Draga i una demostració de com s’encenia el foc a la prehistòria.  Les persones assistents podran endur-se una mostra de les pedres que hagin  tallat. El taller anirà a càrrec d’Antoni Palomo, que és el comissari de l’exposició i un dels arqueòlegs que ha excavat el jaciment banyolí.

Es tracta d’una activitat gratuïta adreçada a tota mena de públic i no cal inscripció per participar-hi.

L’activitat es farà  el diumenge 17 de febrer a partir de les 11,30 hores a l’exterior de Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver. Si fa mal temps els organitzadors faran igualment el taller però a dins del Museu.

Comparteix: