Darrers retocs a la renovació del carrer Montflorit

S’ha fet el gruix de la feina, renovant el clavegueram i la calçada, i resten els remats per embellir el ferm. El carrer ara és de plataforma única, prioritzant vianants per davant dels vehicles.

Can Oliver-MontfloritLa primera actuació va consistir en substituir el col·lector central del carrer Montflorit. Posteriorment s’han eliminat la calçada i les voreres per poder fer una plataforma única que ha invertit les prioritats. Ara es prima els vianants per davant dels cotxes.

Per garantir l’accessibilitat de les persones amb diversitat funcional s’han  col·locat elements que garanteixin la seva seguretat.  L’actuació ha contemplat l’adaptació dels accessos del veïnat a les seves llars i garatges. Els treballs han millorat la mobilitat dels vianants i vehicles per aquest carrer.

Les obres han tingut un pressupost total de 555.091,24 euros i formen part del Pla d’Inversions elaborat pel govern local pel període 2017-2019.

Comparteix: