Marcel Gros i Sabanni són els protagonistes de la XXIV edició de la Pallassada

Presentaran al Teatre Ateneu els espectacles familiars La gran A.. VenturaAmb P de Pallasso.

marcel_grosUn any més La Pallassada arriba puntual a la seva cita amb les famílies de Cerdanyola. Bambalina ha programat dos espectacles al Teatre Ateneu. La gran A…ventura, que es veurà el dissabte 16 de febrer (18h), amb la Companyia de Marcel Gros, i Amb P de pallasso, el diumenge 17 de febrer (12h), amb la Companyia Sabanni.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada al web de Bambalina. El preu de la general és de 7€. Les persones associades disposaran de localitats a 4€. Les entrades també es vendran al Teatre Ateneu 1 hora abans dels espectacles. L’entitat informa que no s’acceptaran targetes de crèdit per satisfer el cost de les localitats.

Els espectacles

La Companyia  de Marcel Gros presentarà La Gran A..Ventura, un espectacle  que durarà uns  60 minuts i on Marcel Gros, pallasso d’ofici, proposa una visita guiada a través del seu univers particular. Una autobiografia esbojarrada en forma d’espectacle amb l’experiència que proporciona actuar en tota mena d’escenaris. En aquesta obra podem gaudir de les actuacions estel·lars d’un paper platejat, un cubell d’escombraries, el viatge a bord d’una A majúscula, la camisa del papa, el mim, el mag, el faquir… En definitiva, el recull d’alguns dels seus millors números, amb música de piano en directe

El diumenge 17 de febrer a les 12h serà el torn de la companyia  Companyia Sabanni que presentaran Amb P de Pallasso, amb la interpretació de Jordi Saban i la música de Joan Vallcorba al piano. L’obra ens explica que Sabanni arriba disposat a veure un espectacle. Però… Està ben des­pistat! Sembla que és ell, qui ha d’actuar! I no hi comptava! I ara què. Tranquils, no passa res! Amb unes gotes de màgia, un polsim de bogeria, la bona companyia del Mestre Vallcorba i el seu inseparable colom Jordi, la faran grossa! Un espectacle fresc i divertit on es podran veure números de màgia, clàssics de tota la vida, però amb una mirada renovada.

Comparteix: