Visita participativa a l’exposició ‘La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis’

La Joana descobreix La Draga és la proposta del Museu de Ca n’Oliver per a descobrir d’una forma atractiva i didàctica l’exposició temporal que acull sobre el poblat La Draga, l’únic assentament neolític d’ambient lacustre de la Península Ibèrica.

expoladragaEl Museu de Ca n’Oliver segueix amb el programa d’activitats amb motiu de l’exposició temporal La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis, que acull fins al 31 de març. La pròxima proposta és la visita guiada participativa La Joana descobreix La Draga, que es realitzarà el dissabte 9 de febrer a les 18:30h. Les persones assistents a la visita podran aprendre com era la vida quotidiana a La Draga, l’únic assentament neolític d’ambient lacustre de la Península Ibèrica i que es troba a tocar de l’estany de Banyoles. A més, unes ulleres de realitat virtual permetrà a les persones que participin a l’activitat passejar-se pel poblat.

La visita és gratuïta, no cal inscripció prèvia i està recomanada per a persones majors de 10 anys. El Museu disposa de servei de canguratge per als infants.

Activitats habituals

També el proper diumenge 10 de febrer, el Museu de Ca n’Oliver oferirà l’habitual jornada de portes obertes (de 10:30h a 14:30h) i visita guiada (12h) a l’Església Vella de Sant Martí i la visita guiada amb l’entrada a l’exposició permanent ‘Cerdanyola, terra d’ibers’ i a les dues cases del Poblat reproduïdes (12h).

Informació
Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver
carrer de València, 19
935 804 500
museucanoliver@cerdanyola.cat
www.museucanoliver.cat

Comparteix: