El CPACV obté dues medalles al Campionat de Barcelona de figures obligatòries

El club patinatge artístic Cerdanyola del Vallès comença l’any de la millora manera, amb dos podis al passat campionat de Barcelona de FF.OO. que va tenir lloc aquest cap de setmana a Sant Celoni (Barcelona).

Podi d'Andrea GarcíaEn categoria Júnior masculí, el Pol López es va penjar la medalla d’or i es va proclamar doncs campió de Barcelona 2019. En categoria femenina la cadet Andrea García va ser segona i per tant subcampiona de Barcelona 2019.

Uns excel·lents resultats donat l’alt nivell competitiu d’aquesta modalitat. A banda d’aquests dos podis el CPACV ha classificat altres 6 patinadores per al pròxim campionat de Catalunya que tindrà lloc a Mollet del Vallès els 16 i 17 de març:

Cadet: Carla García 6ª

Juvenil: Eva Dubosc 10ª

Júnior: Gemma López 8ª, Andrea Delgado 11ª, Andrea López 12ª

Sènior: Anna Ruiz 5ª

En total, amb els dos podis, seran 8 participants del CPACV que disputaran el pròxim campionat català. Carla Haro 25ª no s’ha pogut classificar però disputarà la Copa Barcelona.

 

 

Comparteix: