El Cerdanyola FC planta cara però cau derrotat a l’Olímpic de Terrassa

El Cerdanyola FC no ha pogut continuar amb la bona dinàmica de resultats i ha perdut a l’Olímpic de Terrassa malgrat completar un gran partit.

IMG_20190203_204302-1-1Els homes de Toni Carrillo han signat una bona primera meitat davant d’un Terrassa que gairebé no ha generat perill a la porteria de Del Río. L’ocasió més clara dels verds ha arribat en el minut 19, quan Carlos Cano feia una gran jugada per banda esquerra, deixava la pilota a l’interior de l’àrea i De la Torre rematava amb potència, però Ortega evitava el gol. Els egarencs ho han intentat des de la distància mitjançant xuts d’Arranz però sense encert. Amb el marcador inicial s’arribava al descans.

La represa ha començat de la pitjor manera possible. Un servei de cantonada servit per Coro, ha acabat amb una pilota morta que Arranz ha aprofitat per obrir el marcador. El gol ha fet mal al Cerdanyola, que veia com Del Rio evitava amb els peus el segon gol d’Arranz després d’un mà a mà. Amb el pas dels minuts, els verds s’han refet i han començat a dominar el joc i arribar amb perill a la porteria local. En el 74′, una centrada d’Oscar Garcia l’ha rematava amb el cap Alberto que ha obligat a lluir-se a Ortega per evitar l’empat. Oscar també ha gaudit d’una ocasió perillosa amb una falta directe des de la frontal, però el seu xut ha sortit per sobre del travesser. I quan semblava que podia arribar l’empat, una contra dels homes de Cristian Garcia, l’ha finalitzada Daisuke que establia el 2-0 final a l’electrònic. Massa càstig per un Cerdanyola que ha plantat cara al Terrassa durant els 90 minuts.

Fitxa tècnica :

Terrassa FC: Ortega, Dani Sànchez, Pallàs, Sergi Valls, Àlex Fernàndez, Sergi Arranz (Dani Alcayde, 84’), Coro (Toledo, 71’), Daisuke, Imaz (Adri Díaz, 46’), Carreón i Yayá

Cerdanyola FC: Del Rio, Pitu (Uri Escabrós, 87’), Alberto, David López, Dani Martí, Rubén (Oscar, 69’), Aliaga (Javi López, 71’), Roger, Carlos Cano, Albert López i De la Torre.

Àrbitre: Bruno Montoro Ferrero ha amonestat a Àlex Fernández, Daisuke, Adri Diaz pel Terrassa, i David López, De la Torre i Oscar Garcia pel Cerdanyola.

Gols: 1-0 Arranz, 48’; 2-0 Daisuke, 90’

Font: cfc.cat