El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver presenta un ampli programa per al primer semestre

La inauguració de l’exposició ‘La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis’ ha obert la programació del primer semestre al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver. L’exposició, que es podrà visitar final al 31 de març, compartirà protagonisme amb un ampli i divers programa d’activitats.

tallerollesnoticiaEl Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver comença l’any 2019 oferint una nova visita guiada Ca n’Oliver, un poblat ibèric laietà al seu jaciment tots els primers diumenges de mes. Aquesta visita se suma a la que ja es fa cada segon diumenge a l’exposició permanent Cerdanyola, terra d’ibers i a l’Església Vella de Sant Martí, i els tercers diumenges de mes a l’Església de Sant Iscle. També es mantenen les activitats organitzades amb el CRAC (Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola) cada tercer diumenge de mes i les exposicions temporals. Tampoc faltaran les activitats al voltant del Dia Internacional dels Museus.

A més, durant el primer semestre destaquen les propostes relacionades amb les dones durant el neolític, el seu paper fonamental dins de la societat ibèrica i en la medicina tradicional màgica. Aquestes activitats estan programades al llarg del mes de març coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

Patrimoni històric i natural

Paral·lelament a la programació semestral del Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver s’ha publicat el programa ‘Cerdanyola. Cultura, natura i patrimoni’ amb totes les activitats que s’organitzen a la ciutat al voltant del patrimoni històric i natural. Aquest programa inclou les activitats organitzades des del propi museu, les del Centre d’Educació Ambiental de Can Coll, les sessions de la Jugatecambiental i les activitats d’altres entitats.

Els dos programes, el del museu i el de patrimoni històric i natural, i també la programació de l’exposició temporal ‘La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis’ es poden trobar en paper a l’Ateneu, als museus de la ciutat, a l’Ajuntament i a la Biblioteca. També són accessibles en format digital al web http://museucanoliver.cat/ i a la pàgina Facebook del museu


Programa Poblat i Museu Ibèric de Ca n’Oliver

Programa Cerdanyola. Cultura, natura i patrimoni

Comparteix: