Comencen els Dijous Feministes amb un taller d’Autodefensa Feminista

L’Ateneu va acollir la primera sessió del taller, a càrrec d’Irene Moreno Gómez, cinturó negre de Judo i Tai-Jitsu i membre de Moolaadé Col·lectiva feminista.

taller_autodefensaL’inici del taller d’autodefensa feminista el passat dijous dia 31 de gener va activar el programa Dijous Feminista, una nova proposta del CIARD (Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones) dissenyada amb perspectiva de gènere i lgtbiq. Les assistents i la formadora valoren molt positivament el treball fet a les instal·lacions de l’Ateneu, convidant a les dones, lesbianes i trans* de Cerdanyola del Vallès (activitat no mixta), perquè s’hi inscriguin. La matrícula és oberta.

El taller es repetirà el 28 de febrer al Centre Cívic Sant Ramon (Carrer Tort,17) i el 28 de març, a l’Escola Sant Martí (Av. de Sant Iscle, 1-3). La durada és de dues hores: de 18 a 20 h i cal portar roba còmoda.

Per inscriure’s i demanar més informació, si s’escau, cal adreçar-se al

CIARD (Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones)

Carrer de les Belles Arts, 19

Telèfon 935 921 647

De dilluns a divendres de 10 a 13 h

Adreça electrònica: dones@cerdanyola.cat

Facebook https://www.facebook.com/DonesCerdanyola/

Totes les activitats que s’ofereixen des del programa Dijous Feminista tindran perspectiva de gènere i lgtbiq i es duran a terme l’últim dijous de mes, a les tardes i en diferents emplaçaments de la ciutat. La publicació de les activitats serà de forma trimestral. Segons la tipologia d’activitats seran mixtes o no mixtes.


Facebook Moolaadé col·lectiva feminista

Comparteix: