L’Ajuntament presenta el programa d’activitats feministes

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ, inicia l’any oferint un programa d’activitats feministes a Cerdanyola del Vallès, amb l’objectiu de seguir sensibilitzant a la ciutat des d’una perspectiva feminista.

dijous_feministaEl cicle s’inicia amb 3 tallers d’autodefensa feminista dirigides a dones, lesbianes i trans* (activitat no mixta), per tal d’oferir una eina per a l’apoderament del propi cos i les pròpies accions. Començaran amb una primera sessió el 31 de gener. A l’Ateneu, aula 22. Seguirà el 28 de febrer. Al Centre Cívic de Sant Ramon. I acabarà el 28 de març, a l’Escola Sant Martí. Els tres tallers aniran a càrrec d’Irene Moreno Gómez. Cinturó negre de Judo i Tai-Jitsu. Membre de Moolaadé. Les tres sessions començaran a les 18 h.

L’autodefensa feminista contribueix a la sensibilització i actuació front les violències generades pel patriarcat: violències masclistes i/o lgtbiqfòbiques.

Totes les activitats que s’ofereixen des del programa Dijous Feminista tindran perspectiva de gènere i lgtbiq i es duran a terme l’últim dijous de mes, a les tardes i en diferents emplaçaments de la ciutat.  La publicació de les activitats del Dijous feminista es farà de forma trimestral. Segons la tipologia d’activitats seran mixtes o no mixtes.

Tota la informació relacionada i les inscripcions prèvies necessàries per participar-hi es poden fer al CIARD (Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones), al carrer de les Belles Arts, 19, telèfon 935 921 647 de dilluns a divendres i de 10 a 13h.

Adreça electrònica: dones@cerdanyola.cat

Facebook https://www.facebook.com/DonesCerdanyola/

Comparteix: