Podem presenta les primàries de 2019 per a les eleccions municipals

Serà la primera vegada que Podem Cerdanyola es presenti a les eleccions municipals perquè en l’anterior ocasió, al 2015, PODEMOS acabava de néixer com a partit polític i estava en fase d’organització i va decidir no presentar-s’hi.

IMG-20190121-WA0017El cercle de Podem Cerdanyola porta 5 anys de vida i diuen estar preparats per fer front al repte de presentar-se a les eleccions municipals de Cerdanyola. Segons informa el partit, “tenim una organització que, encapçalada per la nostra Secretaria, treballa en equip i harmònicament amb el Cercle de Podem, amb el Consell de Coordinació i, darrerament, amb el Grup de Treball municipalista, que ha elaborat la memòria política que vam presentar al poble el passat novembre”. D’acord amb aquesta memòria, el grup treballa per presentar-se en una coalició sota el nom d’ “En Comú Podem Cerdanyola”.

L’organització de les primàries de PODEM per a les eleccions municipals serà el següent:

  • Del 16 a 20 de gener 2019 hi ha hagut la preinscripció de candidatures individuals .
  • Del 22 al 26 de gener 2019 sol·licitud d’avals.
  • Del 27 al 28 de gener 2019 Es coneixerà la confirmació de candidatures dels preinscrits i es presentaran la llistes.
  • El 29 de gener del 2019 es farà la publicació de candidatures definitives.
  • De l’1 al 5 de febrer del 2019 es realitzaran les votacions finals.

El Cercle Podem de Cerdanyola vol continuar “treballant amb il·lusió per tal de millorar la vida del nostre poble i la vida de totes les persones que hi vivim”. Al mateix temps, engresquen a les inscrites a la formació a que participin en la votació de les primàries, unes votacions que es faran presencialment.

Intrusisme a Podem?

Pel que fa a la preinscripció que s’està duent a terme, els integrants del cercle de Podem Cerdanyola han observat, estupefactes, que al costat de les persones que han treballat habitualment en el Cercle Podem Cerdanyola, s’han presentat a les primàries individuals una sèrie de persones que ni participen en el Cercle, ni en les seves activitats. Fins i tot, algunes d’elles formen part d’altres formacions que donen suport a d’altres  candidatures que competiran amb la de Podem.

Comparteix: