Cau el sostre d’una nau a Cerdanyola

El sostre de l’empresa de Ceràmica Can Costa cau. La inspecció del recinte va permetre descobrir diversos pous sense protecció.

A les 13.55 hores del dia 18 de gener, es va rebre una trucada telefònica informant que havia caigut el sostre d’una nau de l’empresa Ceràmica Can Costa a la carretera de Sant Cugat i que podria haver persones atrapades. Desplaçats agents al lloc van trobar diverses persones a l’interior dels terrenys de l’empresa sent identificades com a J.M. P. U., de 43 anys; S. L., de 36 anys; R.V. M., de 24 anys, tots tres veïns de l’Hospitalet de Llobregat i D. D. de 34 anys i veí de Garraf, alhora que arribaven dotacions de la policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra i del sistema d’emergències mèdiques.

Entrevistats amb A. F. G., veí d’aquesta ciutat i vigilant del recinte, va manifestar que havia autoritzat els identificats a retirar ferralla del recinte i que el sostre ja estava caigut que només havien lligat una biga al camió per arrossegar-la i que no s’havien produït danys ni lesions a ningú. Inspeccionat el recinte es va observar la presència de diversos pous sense protecció , circumstàncies que es van posar en coneixement del vigilant i del propietari del solar F. A. B., veí d’aquesta ciutat, per tal que prenguin les mesures oportunes per evitar el perill que suposen.

Comparteix: