El pa, aliment dels Déus

El Museu i poblat ibèric de Ca n’Oliver proposa un taller de mòlta i elaboració de pa.

pa_aliment_deus_1El Museu i Poblat ibèric de Ca n’Oliver inicia les activitats per aquest any adreçades al públic familiar. El diumenge 20 de gener, a partir de les 11.30 i al Poblat de Ca n’Oliver es durà a terme un taller sobre el pa, durant el qual les persones participants aprendran a moldre el cereal per fer farina i a preparar el pa tal com es feia més de 7.000 anys. Cada pa que es prepari s’endurà a casa per coure’l.

Aquest taller és una proposta gratuïta adreçada a les famílies amb infants No cal inscripció per participar. L’activitat es farà a dins del Museu si fa mal temps.

Església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes

El diumege vinent és el tercer del mes, per la qual cosa l’església de Sant Iscle i Santa Victòria de les Feixes estarà oberta de 10 a 14 h. A les 12 h s’hi farà una visita guiada gratuïta. L’entrada és lliure.

Comparteix: