El Consell de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ fa costat a les Dones d’Andalusia

El Consell ha emès un comunicat en suport de les Dones d’Andalusia davant l’anunci d’una probable retallada dels seus drets anunciada pel nou executiu que governarà Andalusia

Imatge: cuartopoder

Imatge: cuartopoder

El comunicat és el següent:

El Consell de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ de Cerdanyola del Vallès en suport a les Dones d’Andalusia.

Des de Cerdanyola del Vallès ens sumem a les reivindicacions i concentracions de suport a les dones d’Andalusia sota el lema “Ni un pas enrere en igualtat. Els nostres drets no es negocien” que s’estan realitzant arreu dels Països Catalans i de l’estat Espanyol.

La lluita feminista, fruit d’una llarga genealogia d’activistes, sufragistes i sindicalistes, segueix vigent i amb força per seguir treballant pels drets de les dones i el col·lectiu LGTBIQ a viure una vida digne i lliure de violències.

Seguint els principis assumits al 8 de març, actuem per un feminisme inclusiu, interseccional, antifeixista i anticapitalitsta, que posi la vida al centre de la política, l’economia i la cultura i que trenqui amb el sistema patriarcal en el que vivim que té com a objectius la desigualtat de gènere i la heteronormativitat.

Amb aquest comunicat volem rebutjar els pactes de govern d’Andalusia, on es negocien els drets de les dones i les persones LGTBIQ, uns pactes que neguen la inqüestionable realitat de la violència de gènere i les LGTBIQ-fòbies. Considerem irrenunciables els drets assolits en matèria feminista. La lluita feminista encara té molt recorregut a fer, encara hi ha molts drets a reclamar, no volem anar enrere en matèria de dignitat.

Per tot l’exposat fem sentir la nostra veu, en solidaritat amb les Dones d’Andalusia i amb l’objectiu de seguir treballant per una societat feminista.

Consell de Polítiques d’Igualtat i LGTBIQ Cerdanyola del Vallès

Comparteix: