“Així són Ciutadans de Cerdanyola, mentiders, miserables i covards”

Maria Valle s’inventa una mentida per atacar el Govern de Compromís qui, després d’haver-se demostrat la veritat i que Valle no demani disculpes, qualifica el seu grup (Ciutadans) com “mentiders, miserables i covards”.

mariavalleL’exregidora de Cerdanyola per Ciutadans i actual diputada del Parlament de Catalunya, Maria Valle, va denunciar el passat diumenge que l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, “va excloure a la Casa d’Aragó de la festa popular dels Tres Tombs“, i afegia que “por lo visto hay tambores buenos y tambores malos. Pero no lo conseguirán. Todo mi apoyo a la Casa de Aragón“.

La denúncia que va fer Valle per les xarxes socials es basava en una publicació de José Aguayos, president de la Casa de Aragón de Cerdanyola, on deia “Lamentamos comunicar que la Casa de Aragón de Cerdanyola no participará en la “Passada dels Tres Tombs” de nuestra ciudad. Después de 15 años de participación ininterrumpida, hemos sido excluidos del pasacalles, aduciendo problemas de seguridad. La alternativa era inadecuada e inaceptable. Parece poco coherente que se haya utilizado la imagen de nuestro Grupo de Tambores en la revista anunciando los participantes, si se había decidido excluirnos. La Casa de Aragón de Cerdanyola siempre ha estado y estará abierta a colaborar con las entidades de la ciudad, dentro de sus posibilidades”.

Aquest va ser el text que va utilitzar Maria Valle per atacar el Govern de Carles Escolà, un atac que presumptament el va realitzar sense consultar a la Casa de Aragón els motius de l’exclusió i que l’exregidora i actual diputada de C’s ha utilitzat per treure rèdit polític de cara a les eleccions. Carles Escolà va respondre a Valle acusant-la de mentir amb l’objectiu d’aconseguir vots, un acte que l’alcalde ha considerat com a “miserable”, i que Maria Valle ha rebut com un atac personal i un insult, continuant la tàctica del victimisme.

Immediatament després Valle va treure les cartes a les quals juga Ciutadans: mostrar de cara a la galeria social una Cerdanyola dividida i va escriure: “Quien confronta entidades es Ud. que no ejerce de alcalde de todos los cerdañolenses. Si Ud y su gobierno hiciesen bien su trabajo, hubiesen puesto solución sin ofender a una parte de ciudadanos de Cerdanyola. Siga Ud. descalificándome; eso solo demuestra su falta de argumentos”.

escolaMalgrat tot, Valle encara no havia aconseguit demostrar que el que havia posat era totalment fals. D’això es va encarregar el mateix president de la Casa d’Aragó, que va aclarir que “Es de justicia comentar que nuestro Ayuntamiento no ha participado en la decisión de participación en la “Passada de Sant Antoni”. Es un asunto que compete exclusivamente a la Junta de la entidad organizadora“.

Inclús després d’aquest aclariment, Maria Valle no es va disculpar, sinó que va continuar amb un argumentari carregat de “separatisme, exclusió,…”, una tàctica que el seu partit està utilitzant d’ençà que va aparèixer i que tan bons resultats els hi està donant.

Per la seva part, Compromís va denunciar per les mateixes xarxes socials que “La diputada de Ciutadans continua mentint de forma miserable. El seu objectiu és trobar qualsevol excusa per confondre a la gent i vendre el seu (fals) relat de fractura social a Catalunya. Els hi és igual que fins i tot el president de l’entitat desmenteixi que l’Ajuntament no va tenir res a veure en la seva no participació en els Tres Tombs de Cerdanyola. Primer menteixen, quan els dius mentiders i miserables posen el crit al cel, i finalment quan els desmenteixen callen. Així són Ciutadans de Cerdanyola, mentiders, miserables i covards”.

Comparteix: