S’incendia la nau de “Decaluve”

Aquest matí s’ha produït un incendi a l’interior de la nau de pintures de l’empresa “Decaluve”. L’incident ha finalitzat sense cap ferit.

Imatge: @bombrerscat

Imatge: @bombrerscat

Aquest matí, a les 11h, s’iniciava un incendi a l’interior de la nau de l’empresa “Decaluve”, situada a l’Avinguda Roma 1, de Cerdanyola. L’incendi s’ha produït a la primera planta, on han cremat palets. L’empresa ha desallotjat les instal·lacions sense que cap de les treballadores hagi estat ferida.

El cos de bombers ha enviat nou dotacions i, en menys d’una hora, l’incendi ja estava controlat.

Bon preu ha hagut de tancar

El supermercat Bon Preu, situat a pocs metres de la nau incendiada, ha hagut de tancar les seves instal·lacions perquè entrava molt de fum i es podria posar en perill la salut de clients i treballadores. En sofocar l’incendi, l’activitat del supermercat ja ha tornat a la normalitat.

Comparteix: