Un actor de la companyia local Teatrama participarà en l’homenatge a Ricard Salvat

Un actor de la companyia local Teatrama, en Manuel, participarà amb la cia. La Gleva, de Barcelona, en un muntatge d’homenatge a Ricard Salvat.

fotonoticia_20190104151523_640La Gleva Teatre homenatja l’escriptor i director teatral Ricard Salvat en la nova programació que s’ha presentat aquest divendres. S’hi representarà una nova versió de ‘Primera història d’Esther’ de Salvador Espriu, que estarà dirigida per Xavier Tarragüel i inclourà alguns elements de la versió que en va fer Salvat en incloure l’obra d’Espriu a ‘Ronda de mort a Sinera’. L’actor Mario Gas obrirà la nova programació amb ‘Amici Miei’, un espectacle que inclourà textos i cançons “de sempre” i parlarà sobre “el passat, el present i el futur”, segons ha apuntat Gas. La nova programació també tocarà temes com la situació de la dona, dels joves, dels presos o la immigració.

Segons Manel, “després de 15 anys fent teatre a Cerdanyola m’ha arribat la possibilitat d’estrenar a Barcelona una obra important amb actrius i actors com Carme Sansa o Mario Gas, et deixo alguns links a sota. També he tingut la sort de rebre un dels papers principals i em faria moltíssima il·lusió poder veure entre el públic companys i companyes de Cerdanyola. Estarem tot Febrer al teatre La Gleva de Sant Gervasi, estrenem el divendres 1.”. L’actor també recorda que “vaig anar a viure a Cerdanyola al 2001 i començar a fer teatre amb el GAT i T-Atreves, amb un parèntesi de 3 anys a Terrassa vaig tornar  a Cerdanyola al Setembre de 2017 que és quan em vaig empadronar finalment. Sempre he viscut a Montcada (Terra Nostra) però per proximitat, Cerdanyola ha estat el meu nucli social”.

Comparteix: