El primer cafè amb lletres de l’any solcarà la bona literatura en un vaixell pirata

L’escriptor David Martí presentarà el 24 de gener, a les 19:30h i a la Biblioteca Central, la seva novel·la El pirata de cala Morisca (Columna:2018), guardonada amb el premi Nèstor Luján 2018 de novel·la històrica.

http://www.elpunt.catLa novel·la se situa l’any 1779 i el protagonista és  l’Amat Vidal, un jove pescador de Sitges enamorat del mar al qual  li canvia la vida amb el  descobriment d’un gran secret familiar. Empès per la fortuna i el destí, acabarà enrolat en un vaixell pirata, on viurà aventures extraordinàries més enllà de l’oceà Atlàntic i descobrirà l’autèntic valor de l’amistat, el coratge, la fortuna i l’amor vertader a la cala Morisca.

La presentació de la novel·la és el primer acte del Cafè amb lletres d’aquest any. Es farà el dijous 24 de gener a les 19,30 hores i a l’espai Enric Granados de la Biblioteca Central.

L’autor

David Martí (Barcelona, 1970) és autor de novel·les  com ara Les bruixes d’Arnes i La metgessa de Barcelona. Abans de dedicar-se a l’escriptura va treballar de professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb les tecnologies. Un bon dia, però, va decidir deixar-ho tot i canviar de vida. A La revolución interior i El guerrer adormit va explicar aquest procés

Els propers cafès amb lletres

El 21 de febrer continuarà el Cafè amb lletres amb la presentació del llibre Permagel (Club Editor : 2018) a càrrec de la seva autora Eva Baltasar. La novel·la és el debut en aquest gènere de l’autora que la construeix com una metàfora del Permagel, també conegut com a Permafrost, que són aquelles capes de sòl, roca o terra que romanen per sota del punt de congelació de l’aigua (0°C) durant com a mínim dos anys seguits. A l’obra esdevé una membrana amb què la protagonista es protegeix del món.  Permagel, guardonada amb el darrer premi llibreter, és un dels fenòmens literaris del moment.

El 21 de març està  prevista la presentació del llibre Per tenir casa cal guanyar la guerra (Proa:2018) de Joan Margarit.  L’autor, que ha complert 80 anys aquest mes de maig, fa unes memòries d’infantesa que tenen una profunditat il·luminadora.

El Cafè amb lletres forma part del Pla Director de Lectura de la ciutat. Totes les sessions són gratuïtes.

Comparteix: