Obertes les inscripcions per als tallers adreçats a la gent gran

Els tallers i/o activitats previstes per al primer trimestre reflecteixen la diversitat d’interessos del col·lectiu de la gent gran. Benestar, formació, relaxació, noves tecnologies, culturals… són alguns dels temes que recull la programació.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

El programa d’activitats adreçat a la gent gran de Cerdanyola del Vallès inclou fins a 8 propostes que incideixen directament en la qualitat de vida i autonomia de les persones a mesura que aquestes envelleixen. A més, les activitats donen continuïtat a les ja iniciades el passat trimestre i que van tenir molt bona acollida entre el col·lectiu de persones de més de 60 anys del municipi.

Continuarà en marxa el Cicle de Passejades Culturals que es venen fent de forma mensual i que permeten descobrir el patrimoni històric i cultural que ens envolta i alhora fer exercici i conèixer gent. També es manté l’espai Arteràpia, un taller on s’utilitzen les arts plàstiques com eina per a millorar el benestar personal i la qualitat de vida.

Els tallers proposats per aquest trimestre són: Calma la ment i obté benestar, anglès bàsic per a viatjar, entrenament de la memòria, ioga i relaxació, risoteràpia i un per aprendre a treure profit a l’smartphone. Per a consultar les dates i horaris dels tallers accediu a Programa d’Activitats de la Gent Gran

Les activitats són gratuïtes i començaran a finals de gener. Les persones interessades en participar en algun dels tallers i/o activitats programades s’han d’inscriure trucant al 935 808 888 ext 2141 de 10h a 13h o enviant un mail al correu electrònic neiradml@cerdanyola.cat

Comparteix: