Alba Carmona retorna a casa per a presentar el seu primer disc en solitari

La cerdanyolenca actuarà al Teatre Ateneu el dissabte 9 de febrer a les 21h. Les entrades es poden comprar online a www.cerdanyola.cat/teatre

Imatge: redescena.net

Imatge: redescena.net

Alba Carmona s’estrena en solitari després d’una dilatada trajectòria professional. Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat, han provocat en ella la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i conformar nou cançons que integren el seu primer disc compost casi íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.

Alba Carmona va iniciar-se en el ball flamenc a la Casa de Andalucía de Cerdanyola del Vallès. Als inicis de la seva carrera artística compaginava el ball amb l’aprenentatge del cant flamenc, treballant com a corista en diversos grups catalans. El seu currículum és extens participant en projectes com ‘Flamenco Hoy’ de Carlos Saura en una gira de 4 anys per als Estats Units, Canadà i Europa, entre d’altres. A més, ha col·laborat en diverses ocasions amb Vanesa Martín, Rozalén i va ser la vocalista de Las Migas en dos discos. Aquest any, la cantaora ja té programats concerts a Catalunya, Galícia i Andalusia.

El dissabte 9 de febrer, la parada serà a casa, al Teatre Ateneu, a les 21h. Les entrades per al concert es poden comprar online amb descompte, a www.cerdanyola.cat/teatre La cerdanyolenca oferirà el seu treball entre camí i poesia. Arrel i veritat. Tradició i estètica. Necessitat i retrobament. Redescobriment i inici.

Fitxa artística

  • Alba Carmona (veu)
  • Jesús Guerrero (guitarra i cors)
  • Ángel Pérez (teclats i cors)
  • Martín Meléndez (violoncel i cors)
  • Juan R. Berbín (percussió i cors)

Durada: 90 minuts

Comparteix: