El Casal de Joves Altimira organitza una Escape Room ‘nadalenca’

Els grups participants disposaran de 40 minuts per resoldre l’assassinat que s’ha produït al Pol Nord.

casaljovesEl divendres 28 de desembre el Casal de Joves Altimira es convertirà en una Escape Room. La trama se centrarà en el Pol Nord, a on després de segles d’explotació els follets del taller de joguines farts de suportar al Pare Noel han decidit matar-lo.

Els joves d’entre 12 i 19 anys que vulguin viure l’experiència de l’Escape Room sobre l’assassinat al Pol Nord s’han d’inscriure de forma gratuïta en grups de 4 a 6 persones al web www.cerdanyola.cat/joventut i escollir entre els tres torns disponibles: 12:50h, 13:40h i 17:05

L’Escape Room és un joc d’aventura físic i mental que consisteix en tancar a un grup de persones en una habituació. Durant els 40 minuts hauran de solucionar enigmes i trencaclosques de tot tipus per a anar desenllaçant la història i aconseguir escapar abans que finalitzi el temps.

Comparteix: