Susana Sánchez guanya el I Concurs d’Instagram del Tast de Cuina Mediterrània

El premi ha consistit en un menú degustació per a dues persones al restaurant Los Abetos.

concursinstagramtastcuinanoticiaDurant el II Tast de Cuina Mediterrània es va dur a terme el I Concurs d’Instagram de fotografies. Aquest consistia en fer fotografies representatives de l’esdeveniment i publicar-les a la xarxa social Instagram amb el hashtag #TastCuinaCerdanyola18. El concurs va ser organitzat pel Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i el Barcelonès qui, d’entre les fotografies publicades, va escollir les de Susana Sánchez. Les podeu veure al seu perfil d’Instagram @las_cosas_de_susana

El premi a les captures guanyadores consistia en un menú degustació per a dues persones al restaurant Los Abetos, El Racó de la Plaça o Ca l’Enric. Finalment, la persona guanyadora va escollir el menú a Los Abetos i va ser el seu propietari Antonio Castro, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica Contxi Haro, qui li va lliurar el premi.

Comparteix: