Campanya “Activem el Pla A” per fomentar l’associacionisme juvenil

La Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina del Pla Jove i conjuntament amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, impulsa la campanya “Activem el Pla A” amb l’objectiu de fomentar l’associacionisme juvenil i la promoció de polítiques de joventut que animin a l’emancipació i l’apoderament de les persones joves.

Campanya_joves_altaDurant els mesos de novembre i desembre, un total de 121 professionals de joventut han participat en set sessions tècniques realitzades arreu del territori en col·laboració amb els Consells Comarcals. Les sessions s’han dut a terme a les ciutats de Mataró, Manresa, Terrassa, Molins de Rei, Parets del Vallès, Vic i Vilafranca del Penedès.

D’altra banda, la campanya inclou l’elaboració de materials gràfics per a l’impuls de l’associacionisme entre les persones joves: díptics i cartells amb els lemes «Activem el Pla Associacionisme per conèixer gent i compartir experiències úniques!» i «Activem el Pla Associacionisme per participar, transformar l’entorn i passar-ho bé!». Aquests materials es troben disponibles a la pàgina web de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, en versió genèrica i en versió personalitzable per als ajuntaments i ens locals, que hi poden posar els seus logotips i dades de contacte.

Alternativament s’ofereix la possibilitat de sol·licitar còpies impreses de les versions genèriques, tant de tríptics com dels dos tipus de cartells, a aquells ens locals que desitgin utilitzar els materials de la campanya per promoure una joventut compromesa i organitzada al seu territori. Per a sol·licitar aquests materials cal adreçar un correu electrònic a o.plaj@diba.cat indicant el nombre de díptics i cartells de cada tipus necessaris, abans del 31 de gener de 2019.

Comparteix: