El primer Tastvol dels Jocs Esportius Escolars reuneix a cinc equips

La primera trobada per a promocionar el voleibol entre els infants de primària va reunir a cinc equips a l’escola Ramon Fuster.

tastvol1noticiaAquest curs hi ha tres escoles que ofereixen el voleibol com a activitat extraescolar i al febrer està previst que s’incorpori l’escola Bellaterra. El dissabte 15 de desembre, les escoles Collserola, Saltells i Ramon Fuster van reunir-se a les instal·lacions d’aquesta darrera per a participar el I Tastvol, una trobada per a jugar a voleibol. L’escola Ramon Fuster i Saltells van estar representades per dos equips i l’escola Collserola va comptar amb un equip. Entre totes van reunir a 35 infants que van poder jugar diversos partits de voleibol durant el matí.

El Tastvol té com a objectiu apropar el voleibol als infants de primària de les escoles de Cerdanyola. La jornada va estar organitzada per l’Ajuntament, a través del Servei d’Esports, amb la col·laboració del Club Voleibol Cerdanyola, que en la seva segona temporada d’història segueix promocionant el voleibol en els Jocs Escolars. La previsió és fer més Tasvol durant la temporada.

Comparteix: