El Consorci del Centre Direccional aprova un conveni per arranjar el vas de l’abocador Elena

El conveni, aprovat en el consell general del Consorci del Centre Direccional celebrat el dimarts 11 de desembre, també contempla la construcció d’una barrera que eviti la fruita de gasos.

El Consorci del Centre Direccional ha superat els problemes de competències entre administracions i ha aprovat la firma del conveni per arranjar el vas fracturat de l’abocador Elena i construir una barrera que eviti la fuita de gasos. Tot i que no hi ha data d’inici de les obres, l’alcalde espera “que aquest camí es pugui recórrer el més ràpid possible” ja que “fa molts mesos que es ve treballant i, degut a l’impuls de l’Ajuntament, es podran fer les obres” que costejaran al 50% l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Agència de Residus de Catalunya.

El Consell també va aprovar la realització de millores a la carretera BP1413, la carretera de Sant Cugat, per solucionar alguns problemes de vicis ocults que s’han detectat. Les obres, en data per determinar, afectaran la mobilitat.

D’altra banda, Escolà indica que els treballs sobre l’avenç del nou Pla Director Urbanístic del Centre Direccional avancen de forma positiva amb la participació d’una comissió tècnico-ciutadana per aconseguir que la redacció de la planificació compti amb als interessos i posicionaments de la ciutat de Cerdanyola.

Comparteix: