S’obre el període d’inscripció del programa Explorer “Joves amb idees”

Es tracta d’una proposta gratuïta que ofereix suport al jovent emprenedor, ajudant-lo a desenvolupar, impulsar i llençar al mercat idees de negoci.

explorer_webEl programa s’adreça a joves emprenedors/es fins a 31 anys que tinguin una idea de negoci innovadora. Durant cinc mesos, les i els joves inscrits reben  formació d’experts professionals d’arreu de l’Estat, mentoria per part d’empresaris/es amb força experiència en la gestió empresarial, entrenament en habilitats emprenedores i accés a la comunitat Explorer on poden fer networking amb altres joves emprenedors/es.

Les i els  joves inscrits/es podran relacionar-se amb altres d’arreu del món i guanyar projecció internacional,  generant noves oportunitats per a les seves “startups” en un entorn obert digital i col·laboratiu.

Al final del programa es valora  el millor projecte presentat a Cerdanyola del Vallès i la persona guanyadora obté un premi que consisteix en un viatge a Silicon Valley, on participarà en fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A la seva tornada, competirà amb els millors projectes de tot l’Estat per una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros, que podrà utilitzar en el desenvolupament del seu negoci.

El programa està impulsat  pel Banc Santander i dirigit per CISE (Centro Internacional Santander Emprendimiento) i gestionat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica i amb el suport de la Diputació de Barcelona. Explorer és una iniciativa en xarxa que compta amb el suport d’universitats de tot l’estat i amb la col·laboració i participació activa de més de 150 institucions públiques i privades com la  Fundació EY, Indra, Secot i Netberry.

Les inscripcions es poden fer al següent enllaç: https://santanderx.com/home o bé adreçant-se al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica  (Masia de Can Serraperera). Av. Roma, 65 08290 Cerdanyola del Vallès. E-mail: consolidacioiempresa@cerdanyola.cat. Tel. 935 977 050

Comparteix: