La PAH Cerdanyola – Ripollet portarà la seva nit d’il·lusió. Participa-hi!

L’assemblea de la PAH Cerdanyola – Ripollet ha tingut la magnífica iniciativa de portar la il·lusió als nens i nenes que estan patint situacions molt dures, entre les quals, es troben els desnonaments.

Imatge: Ripollet Radio

Imatge: Ripollet Radio

Quan una família viu un desnonament, situacions de violència masclista o racista, els que més pateixen són els petits i petites de la casa. Per tal que ells també puguin viure una nit d’il·lusió aquestes vacances d’hivern, l’assemblea de la PAH Cerdanyola – Ripollet ha engegat una campanya de recollida de joguines noves o utilitzades (en bones condicions) que seran entregades als petits més necessitats dels dos municipis.

Aquesta és la primera vegada que la PAH organitza una campanya com aquesta i, segons els seus portaveus, en declaracions a Ripollet Ràdio “estan notant que tant a Ripollet com a Cerdanyola hi ha una solidaritat tremenda”, i consideren que per ells “és un orgull donar-li l’opció a aquests nens de poder posar-li un somriure a la cara aquestes dates tan especials”.

Com col·laborar?

La gent que vulgui col·laborar en aquesta campanya ha d’entregar les joguines a la PAH de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30h. La plataforma, al seu local situat al passatge Monturiol (al costat del Parc del Rizal, Ripollet), s’encarrega de seleccionar-les i classificar-les per edats, així com arreglar aquelles joguines que ho necessitin.

La festa de la PAH

El divendres 28 de desembre els patges recolliran les cartes dels nens i nenes per entregar-se-les als Reis Mags. Una setmana després, el divendres 4 de gener, els Reis Mags i els patges faran un petit recorregut pel poble que finalitzarà al local de la PAH. Durant aquest recorregut repartiran caramels i, a partir de les 18:30h, es farà la rebuda dels majestats al local de la plataforma, acompanyats d’una heroïna de la PAH. L’acte tindrà berenar, xocolatada, música, diversió, jocs, i… com no, l’entrega de les joguines.

Comparteix: