El Cerdanyola FC mereix més en l’empat amb la UE Figueres

El Cerdanyola FC ha encadenat la tercera jornada consecutiva sumant, aquest cop a Fontetes davant el Figueres. Els homes de Toni Carrillo han dominat en diferents trams del partit i han gaudit de bones ocasions per sumar els tres punts, però s’han hagut de conformar amb un empat que situa l’equip a la desena plaça amb 28 punts, a només cinc de la promoció d’ascens.

DuiH8poXgAEez3wEl duel ha començat amb intensitat i 10 minuts de tanteig fins que una internada a l’àrea de Ferrón ha obligat a Briones a fer una gran aturada per evitar el gol visitant, que arribaria poc després amb un servei de cantonada que rematava en primera instància Carles Tena i que Dani Martí no podia rebutjar i s’introduïa la pilota en la pròpia porteria. Els verds han reaccionat i quan es complia la mitja hora de joc, una centrada des de banda dreta de Pitu, l’aprofitava Rubén per establir l’empat amb un fort xut. La primera part ha acabat sense gaire ocasions però amb un Cerdanyola que tenia el control del joc.

A la represa, Aliaga ha buscat el gol des de la frontal amb un xut que ha desviat Aroca, i Ferrón també ho intentava però el seu intent es perdia per sobre de la porteria de Briones. Amb el pas dels minuts, els verds han posat una marxa més i han gaudit de bones ocasions. Les més clares un remat de Dani Martí des de l’interior de l’àrea que ha sortit fregant el pal i ja en l’últim minut, un mà a mà de Cano que ha salvat Aroca. Al final, empat a un en un partit molt treballat del Cerdanyola que segueix en clara línia ascendent.

El proper diumenge a les 12h, els de Toni Carrillo buscaran els tres punts al camp del Prat, en l’últim partit de l’any. Font: cfc.cat.

Comparteix: