El Cerdanyola CH femení es proclama campió d’Europa

L’equip femení sots 17 del Cerdanyola Club d’Hoquei ha guanyat el Mataró i s’ha proclamat campió d’Europa.

Imatge: @Cerdanyola

Una victòria per la mínima(2-1) al davant del Mataró ha estat suficient per què l’equip femení sots 17 del Cerdanyola Club d’Hoquei es proclami campió d’Europa a falta d’un partit pendent. Com ha estat possible? L’equip de Jose Emilio Borregán ha estat invencible en el campionat, guanyant els cinc partits que ha disputat.

La victòria, tal com mostra el marcador final, ha estat molt disputada, i és que l’equip mataroní ha estat sempre un rival complicat en els anteriors enfrontaments que han tingut ambdós equips en les últimes edicions del campionat. Però aquest partit tindria un final diferent: la victòria de les cerdanyolenques.

L’empat amb el qual es va arribar al descans presentava una segona part d’infart, però Txell Gimeno va aconseguir avançar definitivament al seu equip gràcies a un gol de penal.

El motiu pel qual han guanyat el campionat abans de finalitzar l’última jornada és que l’equip cerdanyolenc ha aconseguit 15 punts en les primeres cinc jornades, una xifra impossible de superar, a falta d’una jornada, per la resta d’equips de la competició: el partit de demà davant l’equip italià “Pink Revolution” serà un tràmit per les nostres campiones, un tràmit que servirà per posar punt i final a una gran festa, la festa de les campiones que han guanyat el trofeu més important de l’any a la nostra ciutat.