Construeix la maqueta d’una casa ibèrica al museu/poblat ibèric de Ca n’Oliver!

El taller de maquetes de cases ibèriques i la visita als edificis ibèrics rehabilitats es farà el diumenge 16 de desembre entre les 11:30h i les 13:30h.

El Museu de Ca n’Oliver i el Col·lectiu de Recerques Arqueològica de Cerdanyola organitzen la darrera activitat programada del 2018. Aquesta serà un taller de maquetes de cases ibèriques aplicant el sistema que feien servir els ibers. Els infants participants, a més de fer la maqueta, podran descobrir l’urbanisme dels poblats ibèrics encastellats i com estaven fetes i eren les seves cases. L’activitat, que es farà dins el museu, acabarà al jaciment arqueològic de Ca n’Oliver muntant un poblat amb les maquetes realitzades i amb una visita als edificis reconstruïts.

Els infants que participin al taller podran endur-se la maqueta confeccionada a casa. L’activitat, que és gratuïta, no requereix inscripció prèvia i està adreçada a famílies amb infants majors de 4 anys.

Museu i Poblats Ibèrics de Ca n’Oliver

Carrer de València, 19
936 923 322 / 935 804 500
museucanoliver@cerdanyola.cat
museucanoliver.cat
Horaris: Dijous i divendres de 16:30h a 19:30h. Dissabtes d’11h a 14:30h i de 16:30h a 20h. Diumenges: de 10:30h a 14:30h

Comparteix: