L’espectacle ‘Cabareta’ arriba al Teatre Ateneu

Les entrades per a Cabareta, que es representarà el divendres 14, es poden comprar online a www.cerdanyola.cat/teatreateneu

cabaretaUn cabaret com els d’abans però d’ara i en clau de dona; aquest és l’espectacle Cabareta que visita el Teatre Ateneu el divendres 14 de desembre a les 21h. Cabareta recupera l’esperit de la Barcelona canalla dels anys 20 i 30 del segle passat i, fins a l’actualitat. Un homenatge a Maria Aurèlia Capmany, Guillermina Motta, Núria Feliu i Mary Samper, i també a Ángel Pavlosky i a El Molino.

Molt de talent i humor són les matèries primeres de Cabareta, un espectacle en què dues dones iconoclastes són capaces de dir un monòleg teatral dels més seriosos a ritme de blues, d’imaginar-se un personatge de Mercè Rodoreda cantant el més sensual dels cuplets en un bar del Raval o de dur el públic a passejar entre textos i cançons. Sense una línia argumental definida, ni explicar una història en concret, l’espectacle parla de política, de precarietat laboral en el món artístic, de la resposta dels amics o coneguts quan apareix una malaltia greu, de l’homosexualitat amagada, o fins i tot, de l’origen de la cançó d’en Joan Petit …

Maria Molins és l’autora dels textos en tant que Bàrbara Granados ho és de la majoria de lletres i de la composició de les cançons. La música en directe ve de la mà de la mateixa Bàrbara Granados, del baixista Dick Them i de l’actor i cantant Miquel Malirach.

Cabareta és un espectacle inclòs a l’Any Capmany 2018

Fitxa artística:

Autoria: Maria Molins i Bárbara Granados

Direcció: Joan Maria Segura Bernadas

Dramatúrgia: Joan Maria Segura Bernadas, Maria Molins i Bárbara Granados

Composició i direcció musical: Bárbara Granados

Interpretació: Maria Molins, Bárbara Granados, Dick Them i Miquel Malirach

Disseny de vestuari: Irantzu Ortiz \ Disseny d’il.luminació: Marc Salicrú \ Disseny de so: Marc Santa \ Disseny d’escenografia: Joan Maria Segura.

Comparteix: