La secta de la cienciologia té una paradeta a la fira de Santa Llúcia

Alemanya els ha classificat com “secta anticonstitucional”, França com un “culte perillós” i… Cerdanyola… Cerdanyola els facilita una carpa a la fira de Santa Llúcia, una carpa on es poden comprar llibres d’autors homòfobs. Segons informa l’exregidor Maurici Jaumandreu, “l’Ajumtament de Cerdanyola ha reaccionat ràpid i ja els ha expulsat de la fira per incompliment del contracte”.

Dt2BA_gXgAAQk4bAquests dies tenim al centre de la ciutat la fira de Santa Llúcia, una fira on els paradistes han de demanar permís a l’Ajuntament de Cerdanyola per instal·lar-se, i aquests els hi dóna permís si aquesta paradeta vendrà productes relacionats amb el Nadal. Fins aquí tot correcte. Les alarmes salten quan, entre caganers, centres de taula i altres decoracions nadalenques, ens trobem amb una paradeta de la Cienciologia, una “religió” que és considerada com a una secta anticonstitucional a Alemanya, o com un “culte perillós” a França.

Qui els ha donat permís per instal·lar-se? Una ciutadana de Cerdanyola, a través de les xarxes socials, ha alertat d’aquesta paradeta i ha preguntat a l’Ajuntament, que actualment continua sense donar resposta. Per sort, i tal i com ha informat l’exregidor Jaumandreu, l’Ajuntament ha reaccionat ràpid i ja els ha expulsat de la fira per incompliment del contracte.

En la imatge que adjunta el tuitarie podem veure un llibre de Lafayette Ronald Hubbard, fundador de la Cienciologia.

“Els homosexuals es poden curar”

Com és possible que es permeti una carpa que difongui informació d’una secta que assegura que l’homosexualitat té cura? La cienciologia declara l’homosexualitat com una malaltia “de les pitjors desviacions sexuals i la que més negativament impacta en la societat”.

Impresions dels polítics

Els membres d’ERC Daniel Mallén (ex-regidor), Helena Solà (regidora) i Iñigo Enterria (regidor), han estat els primers en repiular el tweet. A hores d’ara cap membre del Govern ha donat cap explicació.

Més tard, l’exregidor de Compromís per Cerdanyola, Maurici Jaumandreu, va piular “És una llàstima que aquesta secta s’aprofiti sempre que pot per colar-se allà on pugui i difondre les seves mentides. Per sort em consta que l’Ajuntament de Cerdanyola ha reaccionat ràpid i ja els ha expulsat de la fira per incompliment del contracte.

mj

Comparteix: