Concert de Nadal de la Jove Orquestra de Cerdanyola

El proper dissabte, 15 de desembre, a les 19.00 hores, Ɵndrà lloc a l’Ateneu de Cerdanyola el concert de Nadal de la Jove Orquestra de Cerdanyola.

LA JOC MÉS CANTABILE (4)En aquesta ocasió i sota la batuta d’en Borja Mascaró, la Jove Orquestra de Cerdanyola vol fer una aposta per a fer un concert diferent, allunyant-se de la música clàssica per interpretar música pop i nadales de registre modern de la mà del cor de noies Cantabile.

Cantabile és un cor format per noies d’entre 16 i 30 anys, pertanyent a l’associació del Cercle de la Vila de Gràcia de Barcelona. Van començar fa 18 anys i vam poder gaudir de les seves veus fa tres anys en el seu pas pel concurs Oh Happy Day de TV3. Tot un honor comparƟr música i escenari amb elles.

Amb aquest concert es té com a objectiu tocar, cantar, gaudir la música, i alhora experimentar, concebent els concerts com un espectacle complet, on la comunicació amb el públic sigui més directa per tal de fer arribar allò que la música ens fa sentir. De ben segur serà un concert que no deixarà indiferent a ningú! “La música d’avui com mai l’has escoltat abans”.

Les entrades es podran adquirir el mateix dia del concert a la guixeta de l’Ateneu pel preu de 6€. Com de costum, el concert serà gratuït per als i les menors de 16 anys així com pels socis i sòcies de la JOC.

Comparteix: