Informa’t de les activitats nadalenques amb la Revista de Nadal

L’Ajuntament ha recollit gran part de les activitats que es duen a terme a la ciutat durant el Nadal en una revista que es repartir a les llars cerdanyolenques i també es pot trobar a les diferents dependències municipals.

nadal2018Durant els dies previs al Nadal i a l’arribada dels Reis d’Orient són moltes les activitats que es duen a terme a la ciutat. Hi ha per a tots els gustos i edats, algunes organitzades des del propi Ajuntament i moltes altres per entitats, col·lectius i associacions del municipi. La programació d’activitats i de propostes d’aquestes dates estan recollides a la Revista de Nadal que, per cinquè any, publica l’Ajuntament.

D’entre tota la programació, destaca un any més, la campanya Una Nit d’Il·lusió per a Tothom. A la Revista de Nadal trobareu tots els punts de recollida de joguines i llibres nous que posteriorment es destinaran a que tots els infants de la ciutat puguin gaudir de la il·lusió de la nit de reis. A banda dels punts de recollida, també es poden consultar les activitats de la campanya i que per tant inclouran la recollida de joguines i llibres nous.

El Parc de Nadal de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, els concerts de Nadal de les diferents formacions musicals de la ciutat, els mercats solidaris, el Camí de Justícia o la tradicional Cavalcada de Reis se sumen a les activitats ja habituals durant l’any com són les exposicions, representacions teatrals, contacontes, tallers familiars, xerrades, conferències, tertúlies, visites guiades…

La Revista de Nadal s’ha convertit en una eina molt útil per a preparar l’agenda nadalenca i gaudir al màxim de les activitats que es realitzen a Cerdanyola durant aquestes dates. Aquestes activitats també es poden consultar a l’Agenda del web municipal.

Comparteix: