Ja pots trobar Cerdanyola a l’Igersmap!

La Diputació de Barcelona i IgersMap han creat un mapa que mostra la cultura de les comarques barcelonines des de la mirada dels instagramers. S’han recollit, al llarg d’aquest 2018, 1881 fotografies de 475 participants que han aportat 486 punts, quatre dels quals són de Cerdanyola. El mapa complet ja és visible a https://igersmap.com/cat/igersmap-bcnmoltmes.

Captura de pantalla de 2018-12-01 21-23-37El mapa mostra els punts populars (aquells punts que reben més de 10 imatges) i els punts per descobrir. A cada punt es pot visualitzar la totalitat d’imatges rebudes i cada imatge inclou el nom de l’autor, el nom del punt i les indicacions de com arribar-hi.

IgersMap és un projecte col·laboratiu que pretén mostrar les ciutats i territoris des de la mirada dels instagramers locals, que, responent a la pregunta “on portaries a un amic instagramer que et visités a fer les millors fotos de la teva ciutat o del teu territori”, envien un màxim d’imatges dels seus punts preferits. L’objectiu era delimitar, amb la participació de tots els igers de la comunitat que vulguin contribuir al projecte, els punts que, a causa del seu atractiu fotogràfic, tenen un especial interès per als usuaris d’Instagram, siguin habitants o visitants.

IgersMap va néixer el 2014 de la mà de la comunitat dels igers de Tarragona, @IgersTGN, i s’inscriu en les tendències culturals i turístiques que plantegen un coneixement expandit de les ciutats utilitzant la web 3.0. A partir de l’èxit aconseguit en aquesta primera experiència a Tarragona, la plataforma IgersMap ha anat creixent, i fins ara ha incorporat, a més, els mapes de Girona, Saragossa, Bilbao, Barcelona, Madrid, València, Lleida i Balears.

Comparteix: